lørdag 18. august 2018

Derfor bør du pakke i vanntette pakkposer

5 overraskende bruksområder for vanntette pakkposer.

Vanntette pakkposer kan brukes til mer enn bare å holde utstyret tørt, her er fem smarte tips.

  1. "System"
    Om du velger forskjellige farger på posene, kan du enkelt sortere utstyr og unngå å måtte tømme hele sekken for å finne det du trenger. Da vet du at elektronikk er i den rød, klær er i den sorte, sovepose i den grønne osv.
  2. "Skille klær"
    Enten det slutter å regne eller du har tatt deg en svømmetur har du en utfordring med våte klær. Da er det genialt å ha en vanntett pose du kan putte de våte klærne i, da slipper du at alt det tørre også er vått nå du kommer frem til leirplassen. Noen foretrekker også å skille skitten tøy fra rent, hvem har vel ikke mistet kontrollen på dette?
  3. "Vanntank"
    Om du ikke kan slå leir rett i nærheten av rent vann, kan en vanntett pose spare deg for utallige vendinger. Ta med en av posene og fyll den opp, 40 liters pose betyr 40 liter vann i leiren.
     
  4. "Hodepute"
    Når man er på tur er det mange som savner hodepute, noen utstyrsleverandører selger oppblåsbare hodeputer, men man trenger ikke bruke penger på dette. Fyll en vanntett pakkpose med luft eller klær og vips så har du komforten du leter etter.
  5. "Kompresjonspose"
    I soveposer og klær er det mengder med luft. Om du pakker dette i vanntette pakkposer kan du enkelt klemme ut luften og komprimere utstyret til et minimum, da tar det mye mindre plass i sekken. Hva er vel poenget med å bære på luft?



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar